Online reserveren

Liever telefonisch reserveren? Bel naar 026-3515636

Mededeling Lestari

Indonesisch Restaurant Lestari blijft trouw om u van gerechten te voorzien. Door er voor elkaar te zijn in deze tijd komen we samen uit.

De wereld staat op z’n kop door het coronavirus. De Nederlandse overheid heeft in verband met de recente uitbraak van het Coronavirus een algehele sluiting van cafés en restaurants ingelast. De impact wordt met de dag groter voor u en voor ons, Lestari blijft trouw om u van de gerechten te voorzien.

U kunt ons op verschillende manieren steunen:


1. Afhalen. Bestel ruim op tijd, onze keuken is open vanaf 17:00 uur t/m 20:00. Maak een afspraak hoe laat u de gerechten wilt ophalen. De gerechtenlijst kunt u vinden via de menupagina. Er wordt van u gevraagd om, indien mogelijk, het contact met onze medewerkers en andere klanten zoveel mogelijk te beperken en u wordt verzocht de afstand van 1,5 meter tot elkaar te respecteren.

2. Thuisbezorgen. Wij kunnen uw bestelling via ons eigen vervoer laten bezorgen. U dient dan ruim vooraf uw bestelling door te geven. Wij nemen de bestelling zowel telefonisch via 026 3515636 als via email info@lestari-restaurant.nl op (tot 14:00 uur). Bestellingen dienen een minimale waarde te hebben van € 60,- . De bezorgdienst begint om 17:00 uur en de levertijd kan afwijken bij drukte. We proberen u op de hoogte te houden. Voor uw en onze veiligheid kiezen we ervoor contactloos te bezorgen. We proberen de betalingen zoveel mogelijk digitaal of u te laten pinnen via ons mobiele pin betaalautomaat.

3. Deliveroo thuisbezorging; U kunt uw bestelling gemakkelijk doen via de DELIVEROO (App) Wij vertrouwen erop u hierbij zo volledig mogelijk te hebben geïnformeerd. Mocht u naar aanleiding van bovenstaande nog vragen hebben vernemen wij het graag.

Maandag: gesloten
Dinsdag t/m Vrijdag 17:00 – 22:00
Zaterdag en Zondag 14:00 – 23:00

Keuken is gesloten om 21:30


Met vriendelijke groet,

Lestari Team

Contact opnemen