Reserveren

Gebruik het onderstaande formulier of bel direct naar 0263515636

Over ons

Lees meer over Lestari Restaurant Arnhem

Sinds 2007

Begin januari 2007 zijn wij begonnen met het verkopen van Indonesisch eten, om af te halen, in het winkelcentrum Kronenburg in Arnhem zuid. Mede door de vele positieve reacties van de klanten op het heerlijke authentieke Indonesisch bereide eten, hebben Monica Sriwati en Johanes Daely de stap gemaakt hun eigen Indonesisch restaurant Lestari op te zetten in 2010. Monica Sriwati wil haar succes formule van heerlijk authentiek Indonesisch eten vanuit het afhaalcentrum voortzetten in het nieuwe restaurant.

Het restaurant

Het restaurant heeft ongeveer 70 zitplaatsen en er is ook sprake van een intieme sfeer. U kunt bij ons heerlijk, authentiek Indonesisch én prijsbewust uit eten. En dat in Arnhem centrum.

Maak kennis met de Indonesische sfeer die het restaurant uitstraalt. De gerechten worden bereid met verse ingrediënten die wij van onze toko Lestari Arnhem gebruiken. Het menu is met zorg samengesteld en vermeldt vele oorspronkelijke gerechten. Enkele specialiteten die in het restaurant Lestari geserveerd worden; heerlijke Ikan (vis) bakar, verse udang (garnaal) goreng, nasi gule & sate kambing (geit).

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Lestari heeft ook de mogelijkheid om groep arrangementen, of feesten compleet voor u te verzorgen in het restaurant. We vertellen u er graag meer over.

Bekijk mogelijkheden